top of page
Löparskor

SPONSRING

För Västerviks Elektriska är det av yttersta vikt att ge tillbaka till samhället genom sponsring. Vi tror på vårt moraliska ansvar att stödja lokala initiativ, organisationer och evenemang som främjar en positiv samhällsutveckling och skapar en bättre framtid för alla.

DESSA SPONSRAR VI IDAG

Genom vårt starka engagemang inom Västervik strävar vi efter att etablera positiva relationer med våra kunder och samhället i stort. Vi tror på att vara en aktiv del av samhället och är fast beslutna att bidra till ett blomstrande föreningsliv och främja samhällsutvecklingen i vår region.

Vår sponsring är noggrant utformad för att vara i linje med våra djupt rotade värderingar och skapa ömsesidigt givande samarbeten inom sponsring i Västervik. Vi ser på sponsring som ett sätt att ge tillbaka till samhället och att stödja projekt och organisationer som delar vår passion för hållbar utveckling och gemenskap.

Genom att aktivt stödja lokala föreningar och samhällsinitiativ, vill vi inte bara skapa goodwill och lojalitet från våra kunder utan också hjälpa till att bygga en starkare och mer sammanhållen Västerviks gemenskap. För oss är sponsring mer än bara ekonomiskt stöd, det är en investering i vår lokala miljö och en möjlighet att göra skillnad för människor och samhälle.

SYFTE

Syfte

  •  Vår sponsring går i första hand till lokala föreningar och evenemang som fokuserar på områden som sport, kultur, eller annan samhällsnytta.

  • Vår sponsring riktas mot föreningar som välkomnar alla, oavsett talang, kön, ålder, hudfärg eller religion, och som främjar inkludering.

  • Vi prioriterar sponsring av föreningar som är aktiva inom Västerviks kommun.

  • Vi värdesätter föreningar och/eller evenemang som delar våra värdegrunder när det kommer till miljö- och hållbarhet. ​​

VEM/VAD SPONSRAR VI?

VILL NI PRATA SPONSRING MED OSS?

bottom of page