top of page

VI JOBBAR SCHYSST ENLIGT KOLLEKTIVAVTAL!

Bild från arbetsdag hos Västerviks Elektriska!

Kollektivavtal SEF – En garanti för schyssta arbetsvillkor

Att vara kopplad till kollektivavtal SEF är något som vi på Västerviks Elektriska ser som en självklarhet. Detta avtal, som är tecknat med Elektrikerförbundet SEF, säkerställer inte bara rättvisa löner och arbetsvillkor för våra elektriker, utan det är också ett bevis på vår strävan efter att skapa en sund och trygg arbetsmiljö för våra anställda.

Rättvisa löner och arbetsvillkor

Genom att följa kollektivavtal SEF garanterar vi att våra elektriker får rättvisa löner som är baserade på deras kompetens och erfarenhet. Detta är en viktig aspekt av att skapa en positiv arbetsmiljö och att attrahera och behålla de bästa talangerna inom branschen. Våra elektriker vet att de är värdefulla och uppskattade för sitt arbete.

Trygghet för våra anställda

Kollektivavtal SEF innebär också att våra elektriker har en trygg arbetsmiljö med goda förmåner och säkerhetsåtgärder. Det ger dem en extra trygghet när de utför sitt arbete och gör det möjligt för dem att fokusera på att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vår företagskultur värdesätter också samarbete och ömsesidig respekt, vilket skapar en positiv atmosfär på arbetsplatsen.

En schysst arbetsmiljö som smittar av sig

När våra elektriker känner sig uppskattade och trygga i sina arbetsvillkor, avspeglar det sig positivt i deras arbete. Detta innebär att våra kunder får inte bara professionella elektrikertjänster av hög kvalitet, utan också en positiv och vänlig attityd från vårt team. Vi är övertygade om att en schysst arbetsmiljö smittar av sig och skapar en bättre upplevelse för alla.

bottom of page