top of page

Med hopp och drömmar om att vara mer än bara ett elektrikerföretag vill vi försöka göra ditt elektriska arbete så smidigt och bekymmersfritt som möjligt.

Kontakta oss gärna för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Tack för att du väljer Västerviks Elektriska AB!

VÄLKOMMEN TILL VÄSTERVIKS ELEKTRISKA! 

Vad roligt att just du är intresserad av våra professionella elektrikertjänster! 

Västerviks Elektriska AB är din pålitliga partner när det gäller elektriker i Västerviks kommun och dess omgivningar. Med vår långa historia av kvalitativt arbete och dedikation till att uppfylla dina elektriska behov har vi blivit ett etablerat namn i regionen.

Sedan vår start år 2016 har vårt mål varit att erbjuda högkvalitativa elektrikertjänster till både kommun, stat, landsting, företag och privatpersoner i och omkring Västervik. Och ända sedan den där första dagen har vi vuxit och utvecklats: från ursprungliga fyra delägare till ett stort team glada och duktiga elektriker och elinstallatörer som är redo att ta sig an de flesta typer av elektriska projekt.

Vi kan allt från installationer och reparationer till underhåll och projektledning. Detta gäller oavsett om du behöver hjälp med bostadsprojekt, kommersiella uppdrag eller offentliga projekt. Vi här för att bistå dig med våra expertkunskaper och professionella tjänster och antar mer än gärna utmaningen att lösa just dina unika önskemål!

Bild på Västervik Elektriskas delägare.

När du väljer Västerviks Elektriska AB väljer du en elektriker som bryr sig om att göra skillnad i Västerviks kommun. Vi är stolta över att vara en del av detta samhälle och vill ge tillbaka!

När vi växer - växer Västerviks kommun! 

VI ÄR REGISTRERADE HOS ELSÄKERHETSVERKET!

bottom of page