top of page
Solpaneler

SOLCELLER & BATTERILAGRING

Trots de relativt korta och mörka vinterdagarna i Sverige har vi faktiskt utmärkta förutsättningar för att dra nytta av solenergi. Solinstrålningen är nästan lika kraftfull som i centrala Europa. En intressant aspekt är att solceller faktiskt kan ha högre effekt vid lägre temperaturer. Solcellsmodulerna i Sverige blir inte lika varma som de på sydligare breddgrader, vilket innebär att de förblir effektiva och produktiva även här i Sverige. Detta gör solenergi till en lovande och effektiv resurs, även i vårt nordliga klimat.

Vi är din elektriker som installerar solceller!

Solceller är en av de mest hållbara och miljövänliga energikällorna tillgängliga idag. Genom att omvandla solens strålning till elektricitet kan du producera din egen ren och förnybar energi samtidigt som du minskar ditt beroende av icke-förnybara energikällor. Detta leder till betydande besparingar på din elräkning och minskad miljöpåverkan.

Vi erbjuder en heltäckande uppsättning tjänster inom solceller i Västervik. Vår expertis sträcker sig från projektering till installation, säker inkoppling till service och underhåll.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur solceller kan gynna dig och vår planet genom att minska din klimatpåverkan och sänka dina energikostnader. Vi är redo att guida dig på din resa mot en renare och mer hållbar framtid.

Vi kan batterilagring!

Västerviks Elektriska är stolta över att erbjuda innovativa och effektiva batterilagringslösningar som är skräddarsydda för att möta behoven hos privatpersoner, organisationer och sektioner inom den offentliga sektorn i Västerviks kommun. Vi är dedikerade till att främja hållbar energianvändning och hjälpa våra kunder att dra nytta av de många fördelarna med batterilagring.

Fördelar med Batterilagring: Batterilagring är en av de mest lovande teknologierna när det gäller att maximera användningen av förnybar energi och minska beroendet av icke-förnybara källor. Genom att lagra överskott av sol- eller vindenergi i batterier kan du utnyttja den lagrade energin när det behövs som mest, oavsett om det är på natten eller under molniga dagar. Detta bidrar till att sänka din energiförbrukning från elnätet och minska dina elkostnader, samtidigt som du minskar din klimatpåverkan.

Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster inom batterilagring: från konsultation och installation till underhåll och service.​ Låter det intressant?

 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur batterilagring i Västerviks kommun kan förbättra din energiförbrukning och bidra till en mer hållbar framtid. Både för din plånbok och miljön.

Du som privatperson kan ha rätt till skattereduktion för installation av solceller 

bottom of page