top of page
kablar

TV/SATELLIT

Med en djupgående förståelse för den moderna teknikens komplexitet, erbjuder vi en bred palett av tjänster för att möta just dina behov. Vår servicetekniker är här för att guida dig från idé till färdig installation, oavsett om du är ett företag, privatperson, bostadsrättsförening eller större organisation. 

Nedan listar vi några av de allra vanligaste tjänsterna vi erbjuder inom TV och satellit, men hittar ni inte just det ni söker: 

oroas inte - vi löser det mesta!

Byggnation och service av kabel-TV 

Vår alldeles egna servicetekniker specialiserar sig på att bygga och serva kabel-TV system för en mängd olika kunder. Denna tjänst inkluderar allt från initial konsultation till slutgiltig installation och underhåll av ditt system.

 

Vi ser till att din lösning är skräddarsydd för att möta de unika behov som finns hos din fastighet eller verksamhet.

Omprogrammering av huvudcentraler

Teknologin förändras ständigt och därför kan det ibland vara nödvändigt att omprogrammera huvudcentralerna (TV-centraler) för att säkerställa optimal funktionalitet och tillgång till de senaste kanalerna. Vi har kunskapen och verktygen som krävs för att utföra dessa uppdateringar smidigt och effektivt.

Installation och justering av parabol

Vi erbjuder professionell montering och finjustering av paraboler för att garantera bästa möjliga mottagning. Oavsett om det gäller installation av en ny parabol eller justering av en befintlig, kan vi hjälpa dig få tillgång till ett brett utbud av satellitkanaler med kristallklar bildkvalitet.

Om du upplever problem med din nuvarande parabol eller behöver en helt ny installation, är vi redo att hjälpa till. Vi utför reparationer av de flesta typer av paraboler, samt installerar nya parabolanläggningar med precision och omsorg.

TV-antenn

Behöver du en ny TV-antenn eller service på din nuvarande? Västerviks Elektriska har expertisen att installera och underhålla antennsystem som säkerställer den bästa möjliga digitala TV-mottagningen för ditt hem eller företag.

TV-konstruktion och projektering

Våra tjänster inkluderar även design och projektering av TV-anläggningar. Vi tar hand om hela processen från att utforma konceptet till att rita, testa och slutligen bygga din anläggning. Vårt mål är att skapa effektiva och hållbara lösningar som uppfyller dina specifika behov och önskemål.

Träffa vår Servicetekniker Joakim som är expert på allting som har att göra med TV och satellit!  

..vill du komma i kontakt med Joakim direkt?

Bild på Joakim, servicetekniker på Västerviks Elektiska
Bild på Joakim, servicetekniker på Västerviks Elektiska
bottom of page