top of page

Zaptec har en imponerande förmåga att integrera den senaste tekniken med en elegant design. Resultatet är intuitiva och högeffektiva elbilsladdare som passar både i hemmiljöer och offentliga platser. Zaptec erbjuder Zaptec Go för hemmabruk och Zaptec Pro för flerbostadshus samt större parkeringsanläggningar. Med dessa laddare får du inte bara tillgång till avancerad teknik, utan också en stilfull och funktionell design som passar både privat och offentlig användning.

Logga för Zaptec

VÅRA LEVERANTÖRER FÖR LADDSTATIONER:

ChargeNode är idag störst i Sverige när det kommer till storskalig elbilsladdning. Deras patenterade laddningsteknik är lika smart som den är enkel. Flera bilar delar på en central laddningsenhet, medan själva ladduttaget är placerat vid varje parkeringsplats. Sedan tar en optimerad algoritm över för att säkerställa att varje ansluten bil får den laddning den behöver. De kostsamma och känsliga elektroniska komponenterna är tryggt skyddade i en robust laddcentral, vilket garanterar både säker drift och långvarig hållbarhet. 

Logga tillhörande ChargeNode
Laddningsstation för elbil

ELBILSLADDNING

Västerviks Elektriska är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster inom elbilsladdning för en bred målgrupp. Vår engagemang för att främja hållbara och miljövänliga transportalternativ har drivit oss att bli en ledande aktör inom elbilsladdning i Västervik och dess omgivningar.

 

Behoven för elbilsladdning varierar beroende på om det gäller en privatperson, en bostadsrättsförening, en organisation, ett företag eller den offentliga sektorn. Därför erbjuder vi en skräddarsydd och mångsidig uppsättning tjänster för att möta varje kunds unika krav:

Hembilsladdning för privatpersoner:

Professionell installation av hemladdare.

Vi ser till att din laddningsstation är korrekt installerad och anpassad efter dina behov och preferenser.

Underhåll och service.

För den som önskar erbjuder vi regelbundet underhåll och service. Detta innebär att vi övervakar och utför reparationer vid behov för att säkerställa att laddningsstationen är i gott skick och fungerar korrekt.

 

Rådgivning

Vi erbjuder rådgivning inom elbilsladdning. Detta för att hjälpa våra kunder att utvärdera sina behov.

Laddinfrastruktur för BRF:er:

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag och organisationer som vill erbjuda elbilsladdning till sina anställda eller medlemmar. I dagens tid är hållbarhet allt viktigare, och företag och organisationer kan spela en nyckelroll genom att investera i laddningsinfrastruktur.

Våra expertkonsulter utvärderar noga dina krav och mål, och vi tar hänsyn till faktorer som laddningskapacitet, användaråtkomst och energieffektivitet. Vi strävar efter att göra övergången till elbilsladdning smidig och kostnadseffektiv för din organisation.

 

Genom att erbjuda elbilsladdningsmöjligheter kan du inte bara bidra till en renare miljö utan också locka och behålla miljömedvetna medarbetare och medlemmar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi kan hjälpa bostadsrättsföreningar att implementera och underhålla elbilsladdningsstationer för alla sina medlemmar. Detta gör det enkelt för boende att ladda sina elbilar på plats och främjar hållbarhet inom bostadsområdet.

Genom att ha tillgång till laddningsstationer på plats behöver boende inte  söka externa laddningsalternativ och kan njuta av bekvämligheten att ladda sina elbilar hemma. Detta inte bara ökar fastighetens värde utan också stöder en grönare och mer hållbar livsstil för boende.

Till brf:er erbjuder vi allt från konsultation, planerning och implementering till fortlöpande och underhåll.

Laddlösningar till företag:

Offentlig laddinfrastruktur:

Vi har också både möjlighet och kapacitet till att kunna erbjuda olika sektioner inom den offentliga sektorn en hållbar laddinfrastruktur. Vi kan hjälpa till med allt från planering till installation och underhåll av offentliga laddstationsnätverk. 

Vi är din elektriker för mindre jobb.

Vi är din elektriker för större jobb.

Vi är din elektriker för allt mitt i mellan. 

Oavsett om du är en individuell elbilist, en bostadsrättsförening, ett företag eller en offentlig institution, kan du lita på Västerviks Elektriska för att leverera pålitliga och skräddarsydda elbilsladdningslösningar. Vår expertis och engagemang för en grönare framtid gör oss till det självklara valet när det gäller att möjliggöra bekväm och effektiv elbilsladdning i Västervik och dess omgivningar.

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR, ORGANISATIONER OCH FÖRETAG

..kan få bidrag för installation av laddstolpar!

bottom of page