top of page

Vi har införskaffat elbilar!

Uppdaterat: 3 apr.

Vi på Västerviks Elektriska tar stora kliv mot en grönare framtid med vår nya elbilsflotta!


Som en del av vår resa mot att minska våra koldioxidutsläpp och etablera oss som ett ledande grönt företag, har vi på Västerviks Elektriska nyligen tagit ett betydelsefullt steg genom att införskaffa sex toppmoderna elbilar.


Detta beslut att investera i elbilar är grundat i vår djupa övertygelse om att vi som företag måste agera ansvarsfullt för vår planets välbefinnande. Genom att integrera dessa elbilar i vår verksamhet, tar vi ett konkret steg mot vårt mål att bli alltmer möijövänliga. Det är en del av vår bredare strategi att successivt byta ut vår fordonsflotta till helt och hållet eldrivna alternativ, med visionen att på sikt endast använda elbilar i vårt arbete.


Med elbilar hoppas vi kunna inspirera

Vi hoppas att vårt initiativ att omfamna eldrivna fordon inte bara kommer att minska våra egna utsläpp utan också inspirera andra företag och invånare i Västervik att fatta liknande beslut. Genom att gå före med gott exempel vill vi visa att teknologisk innovation och miljöansvar kan gå hand i hand, och därigenom främja en omställning till hållbara transportmedel över hela linjen.


Vår vision för en elektrifierad framtid

Denna initiala investering i elbilar är bara början för oss. Vi drömmer om en framtid där vår hela verksamhet drivs av ren energi, vilket radikalt minskar vår miljöpåverkan. Vi är engagerade i att leda vägen mot en hållbar framtid och att agera som en katalysator för den gröna omställningen inom vår bransch.


Vi erbjuder helhetslösningar för elbilsladdning

Utöver att använda elbilar i vår dagliga verksamhet, är vi också stolta över att kunna erbjuda installation av elbilsladdstolpar för både privatpersoner och företag i Västervik.

Med vår expertis och erfarenhet garanterar vi en problemfri installation, vilket gör det enklare för alla att ta steget mot elbilskörning.


Att stödja Västerviks resa mot elektrifiering är en ära för oss och vi är här för att erbjuda anpassade lösningar för elbilsladdning, oavsett dina behov.


Nu kör vi tillsammans mot en hållbar framtid

Vi på Västerviks Elektriska är fast beslutna att vara i framkant när det gäller den gröna omställningen. Genom vår senaste satsning på elbilar tar vi viktiga steg mot att uppnå vårt mål om en hållbar utveckling. "Elbil i Västervik" är mer än bara en fras för oss – det är en grundsten i vår strävan efter en renare, grönare framtid. Genom att välja oss för dina elbilsladdningsbehov, blir du en del av denna viktiga resa mot en mer hållbar värld.Bild på en av Västerviks Elektriskas elbilar.

Comentários


bottom of page