top of page

LEVERANTÖRER

Vi anpassar våra varumärken och materialval utifrån dina unika behov.

Vi anpassar våra varumärken och materialval utifrån dina unika behov.

Vi vill att din inversering i elektrikertjänster i Västervik ska hålla i längden! 

Därför samarbetar vi uteslutande med välrenommerade varumärken som vi har förtroende för och som dessutom har en beprövad kvalitet över tid. Vår filosofi innebär att valet av högkvalitativa varumärken är avgörande för att kunna erbjuda våra kunder en överlägsen upplevelse. Genom att sätta kvalitet i främsta rummet strävar vi efter att säkerställa pålitlighet, långsiktig hållbarhet och hög kundnöjdhet.

Zaptec har en imponerande förmåga att integrera den senaste tekniken med en elegant design. Resultatet är intuitiva och högeffektiva elbilsladdare som passar både i hemmiljöer och offentliga platser. Zaptec erbjuder Zaptec Go för hemmabruk och Zaptec Pro för flerbostadshus samt större parkeringsanläggningar. Med dessa laddare får du inte bara tillgång till avancerad teknik, utan också en stilfull och funktionell design som passar både privat och offentlig användning.

Logga tillhörande Zaptec

VÅRA LEVERANTÖRER FÖR LADDSTATIONER:

ChargeNode är idag störst i Sverige när det kommer till storskalig elbilsladdning. Deras patenterade laddningsteknik är lika smart som den är enkel. Flera bilar delar på en central laddningsenhet, medan själva ladduttaget är placerat vid varje parkeringsplats. Sedan tar en optimerad algoritm över för att säkerställa att varje ansluten bil får den laddning den behöver. De kostsamma och känsliga elektroniska komponenterna är tryggt skyddade i en robust laddcentral, vilket garanterar både säker drift och långvarig hållbarhet. 

Logga för ChargeNode

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR, ORGANISATIONER OCH FÖRETAG

..kan få bidrag för installation av laddstolpar!

bottom of page